X
تبلیغات

اسلایدر

غذای متفاوت - غذای مجلسی DELICIOUSE FOOD



























غذای متفاوت


کیک موس بادمچون و بوقلمون مغز دار با سس موروکو

این کیک بسیاااار خوشمزه و لطیفه و میتونه گل سر سبد مهمونیای عصرانه و حتی پارتی فود باشه که یکی از مواردی هست که توی کلاسام تدریس میشه

نوشته شده در 7 Sep 2013ساعت 1:24 بعد از ظهر توسط الهام| |



سلام عزیزانم ایندفعه اومدم با یکی از خوشمزه های خودم که واسه مهمونیا و برای کلاسام درست میکنم

ایشالا درست کنین و لذتشو ببرین

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 7 Sep 2013ساعت 1:10 بعد از ظهر توسط الهام| |

سلام عزیزکانم ببخشید که دیر آپیدم

و اینم از رو نمایی کشک و بادمجون مجلسی که بسیار هم لذیذه....درست کنین و بخورین و به جون منم دعا کنین که توی کارم پیشرفت کنم و موفق بشم

فدای همتون



ادامه مطلب
نوشته شده در 11 Sep 2012ساعت 10:59 قبل از ظهر توسط الهام| |





سلام دوستای خوبم!


جونه دلم براتون بگه چند روز پیش تولد شوهر خان بود و الی خانومم که ماشالا!!! هنر مندددددد!!!  :))

خودشو هلاک کرد که همه چیزا رو خودش بپزونه!! از کیک گرفته ...تا غذا  دسر ...خلاصه گفتم عکساشو اینجا بذارم تا شما هم ایده بگیرین

غذا ها عبارت بود از سالاد روس-ساتزیسکی-توپک پنیری و کشک و بادمجون...هر دفه یه کدومش رو آپ میکنم

 فعلا یخده دلاتون آب بشه تا بیام کشک و بادمجون درجه یکم رو آپ کنم :) راستی یه دسر خوشگلم بود که اونو عکسشو بعدا میگذارم

نوشته شده در 18 Aug 2012ساعت 3:12 بعد از ظهر توسط الهام| |




سلام به همه عزیای دلم! خوبین؟ میبینین چقده من خوبم؟؟ هوم؟ دارم زود به زود آپ میکنم! الان اومدم با یه غذای فوق العاده خوشمزه شمالی که من هروقت میخورم میرم تو مایه های نوستالژیه جنگل و کلبه و آتیش و چوب سوخته و اینا............... بله میگفتم بوی این غذا منو واقعا مدهوش میکنه البته اگه غر غرای  شوشو خانو فاکتور بگیریم! مرد بی سلیقه تر از خودش من ندیدم

این غذا رودوست نداره! من که هر هفته 2 الی 3 بار واسه خودم میپزم چون عاشقشم! خدا رو شکر که بیشتر روزا ظهر نمیاد خونه ببینه چه بوی سیری میاد! خ خ خ خ خ  :))

خوب بریم سره آشپزیمون!

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 28 Jul 2012ساعت 7:15 بعد از ظهر توسط الهام| |





سلام به همه شما عزیزانم!!!!
خیلی وقت بود که نآپیده بودم و خیلی دلم براتون تنگ شده بود!!!
چه خبر ؟هوم؟ خوشین خوبین سلامتین؟
من که خوبم ولی بد جوری گیر و گرفتارم! اینجانب فکر میکردم که بعد از عید دیگه خبری از کار نیست و میرم توی مایه های استراحت و اینا..........اما کور خوندم! به قول شاعر که میگه باید درو کرد باید که کوشید باید دوباره از ریشه رویید!!!!
بله میگفتم......ما که سرمون شولوغ شد دیگه بازار وبلاگم کساد شد! البته از نظر آپ کردن و نه بیننده!
این وسط هم یه سری نق به جون من میزدن که چرا آپ نمیکنیییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟
منم که عاشق نق نق.................

چشم!!! الان آپ کردم دیگه!
خوب اول یه توضیحی بدم که اینا چی بید: والا ما یه روز در بلاد خارجه یه چی خوردیم که بد جوری به مذاقمون خوش اومد! یه غذای دریایی با طعم بسیار عالی! و اون چیزی نبود غیر از کالاماری که من بهش میگم جیگره دریایی!!!! خلاصه ما اومدیم ایران ولی مزه غذاهه بد جوری زیر دندونمون مونده بود! گفتیم چه کنیم چه نکنیم و بعد افتادیم تو خط جستجوی جیگر دریا! که بعد از مدتها پیدا نموده و باهاش اول در مسابقه آبزیان شرکت نمودیم و بعد باهاش یه غذای خوشمزه پخیدیم !!!! به به !! چه چه!!!  بعله میگفتیم................ اولا بگم که اسکویید یا کالاماری یا همون مرکب ماهی خودمون رو وقتی میخرید باید به فروشنده بگین که فقط توی دلش رو خالی کنه و لای اونو شکاف نده تا اگه دوست داشتین بتونین به صورت حلقه ای برش بزنین
(( کاری که من نکردم !!!)) حالا از کجا بخرین؟؟؟  هووومم حالاس که یا باید برین جنوب ،،، یا یه دوست جنوبی دلسوز و فداکار پیدا کنین تا براتون بخره و فریز کنه و بعد بفرسته!!!!! من که گزینه 2 رو که آسونتر بود انتخاب کردم و به هدفم هم رسیدم! قیمتش الان هر کیلو 7 تومنه که وقتی تمیز بشه از هر کیلو فقط 400گرمش گوشت خالص کالاماری میشه و بقیش میره تو سطل زباله! راستی کف دریا رو که میدونین چیه و حتما استفادش کردین! در حقیقت این همون کالاماریه که وقتی میمیره اسکلتش  به کف دریا تبدیل میشه!!!
همین چند وقته آپش میکنم فعلا یخده دلتون آب بیافته تا بعد گوگولیا!!!!


این پست آپ شد

جیگرچیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا


ادامه مطلب
نوشته شده در 19 Apr 2012ساعت 6:44 بعد از ظهر توسط الهام| |


اینم از عکس بدون فلاش برای بیشتر نشون دادن روغن گردوی فرد اعلا!





سللاااااااااااااااااااااااام !!! گو   گو    لیا  !!!
اولا بگم که این فسنجون داستانیه واسه خودش!
تفاوتش با بقیه فسنجونا چیه؟؟ حالا عرض میکنم!
اولا که زمان پخت: 9 صبح !! دوما مکان پخت : یه جایی تو مایه هایه دوغوز آباد سفلی!!
فقط شباهتی که به بقیه غذاهای این وبلاگ داره اینه که الی خانوم مسئول طبخش بودن! واسه همین اجازه داشتن  اینجا آپش کردن!!
حالا جریان چیه ؟؟؟ والا ازونجایی که الی خانوم توی آشپزی و قنادی خیلی ادعاش میشه و میگه هیچی نیست که من بلد نباشم ، حالا ین جا دیگه بُز آورده بود  !!!!بابا توی این مملکت و حتی بلاد خارجه واسه هرچی که ادعات میشه بلدی ، ازت مدرک میخوان!!!! آقاجون آشپزی سنتی بلدی خوب الحمدلله! حالا مدرکتو رو کن!
و الی خانوم که مدرک آشپزی سنتی نداشت گفت خدایا حالا چه گِلی به سرم بگیرم؟؟؟ پس مجبور شد

اُرسیاشو ور بکشه و بره دوره آشپزی سنتی رو بگذرونه! و ازونجایی که تمام غذاهاشو بلد بود زورش اومد 350 تومن خرج یه دوره توی آموزشگاه کنه و پا شد رفت توی یکی از مراکز فنی حرفه ای در یکی از خیابانهای بسیار قدیمی و دور اصفهان!
خوب خدا پدر این تاکسی سرویسا رو بیامرزه وگرنه الی خانوم نمیتونست به اهداف بلند مدتش برسه!
خلاصه آقا این سیستم فنی حرفه یی هم داستانی داره واسه خودش! مربی اول درسو میده و بعد آشپز خونه رو میده دست کار آموز و یا علی!دیگه هرکاری دوست دارین بکنین! بریزین بپاشین بسوزونین ........دیگه هر گلی زدین به سر مبارک زدین!!! این دفعه الی خانوم داوطلب پخیدن کوفته و فسنجون و کله جوش شد!!!
کلا من فسنجون رو به عنوان غذا قبول ندارم و فقط کنار غذا به عنوان یه نوع دسر یکی دو قاشق ازش میخورم
ولی چون خیلیا این خوراک شاهانه رو دوست دارن ، تصمیم گرفتم یه ورژن راحت و متفاوتشو آپ کنم
آپش بمونه واسه فردا یا پس فردا ! شولوغ نکنین ! الی خانوم زیاد وقت ندارن !
جیگر همتونو گاز گاز فعلا بای!

فسنجون گولی مگولی آپونده شد!!!!

ادامه مطلب
نوشته شده در 25 Feb 2012ساعت 11:38 بعد از ظهر توسط الهام| |








سلام جیگر چیا!
جون دلم واستون بگه که الی خانوم این غذا رو وقتی پخت که دلش یه هوا سبزیجات میخواست و به شوشو انقده نق زد که باید!!! باید سبزی بخوری!!! آخه میدونین که مردا کلا با غذای سالم میونه یی ندارن!!! واسه همینه که همیشه زود تر از زنا می میرن و همیشه هم بهونشون اینه که چون زنامون حرصمون دادن ما زود مردیم!!!
ولی ایراد کارشو جای دیگس!!! خوب تقصیر خودشونه که همش دنبال غذای چرب و چیلیو بدون سبزی و  دنباله گوشت قرمز و هزار تا کوفت دیگه که نعوذ بالله نمیشه صحبتشو اینجا کرد میرن و بعدم زود میافتن و می میرن!
خوب بابا یکی نیس بگه تا کی میخواین خودتونو بزنین به کوچه چپکی؟؟؟؟ تا کی میخواین  جونتون رو فدای شکمتون  بکنین؟؟هوم؟؟؟؟ خجالت بکشین!!! حیا کنین!!!! شکماتون شده قبرستون گاوا و گوسفندا  !!! زود میمیرینا!!! از ما گفتن بود!
خلاصه ما که این حرفا رو توی گوش شوهر گوشتخوار خوندیم اونم یه قاشق خورد و گفت  ِالوچی خانوم جون مادرت مجبورم نکن!!! آخرشم بهش پلو ساده و فیله زعفرونی دادم! خودش نمیدونه چه خوراک بهشتی رو از دست داده!!! خوب من این حرفا رو اینجا زدم شاید یه آژیری باشه واسه شوشو که اگه دیگه غذای سالم نخوره همینجا آبروش رو ببرم!
طرز  تهیه در ادامه مطلب:


ادامه مطلب
نوشته شده در 8 Jun 2011ساعت 2:36 بعد از ظهر توسط الهام| |








بله بله!!!!!!!!
بفرمایید شااام نه ببخشین ناهاااار! این ته چینه جگیر طلا رو با یه ماهیه ناناسی واسه امروز پخیدم !
دیگه انتظار ها به سر رسید و ته چین رو نمایی! شد! تازه اونم ته چین ماهی ی ی ی ی!
انقده خوشمزس که دلتون آب بشه! م م م م م !
اولا بذارین من یخده گله مندی بکنم از کسانی که به نون خامه یی ارادت خاص دارن! باید بگم که فعلا تا اطلاع ثانوی از نون خامه یی خبری نیست! دهه! میخواین من بپزم و شوهر خان همشو بخوره و بچاقه آره؟ مگه نمیدونین که مرد جماعت جنبه نون خامه یی رو نداره! من گذاشتم یه روزی که مهمون دارم درست کنم که فقط یه دونش به شوشو برسه! در ضمن از همه اونا یی که نظر میگذارن و به من محبت دارن تشکر میکنم . شرمندم که نمیتونم همه کامنتا رو جواب بدم ولی تا اونجایی که بشه سوالا رو جواب میدم.
کامنتای این چند روز اخیر رو نتونستم  بخونم که ایشالا اونا رو هم بزودی جواب میدم
تهچین آپیده شددددددددددددددد

طرز تهیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
نوشته شده در 12 May 2011ساعت 6:6 بعد از ظهر توسط الهام| |








سلام به همگی شما عزیزکانم! من اومدم و ایندفعه با یه غذای خوشمزه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه!!!!
این غذا رو دیشب پخیدم و جای همتون خالی بود!
جریان ازین قرار بود که جناب شوشو خان این چند روزه تعطیلیشون و مون رو گذاشتن واسه نوشتن دفاتر قانونی شرکتشون و الی خانوم تو خونه حبس شد و حوصلش سر رفت!
ها والا بلا! شووره که رفته بود سره کار و الیه تنها و خسته و دلشکسته یخده کامپیوتر بازی کرد ، یخده ورجه وورجه کرد... یخده تفلیزیون دید و خسته شد!!! به خودش گفت ای ددم وای شام چی بپخم هوم؟؟؟؟
حالا ...........شوشوی الی خانوم ارادت خاصی به انواع گوشت قرمزیه گل منگولی داره! واسه همینم الی خانوم تصمیم گرفت یه غذای خوب با فیله یی که چند وقت پیش خریده بود درست کنه.....بله و رتی فیله بدست الی جون خلق شد! این غذا رو میتونین توی مهمونیاتون به عنوان م-ز-ه   درست کنین و کنار نوشیدنی هاتون سرو کنین یا میتونین سر میزه شام بذارینش که خیلی هم شیکه!
بله میگفتم این غذا بسیار لذیذه به شرطی که حوصله به خرج بدین بالا سرش وایسین و درضمن خوب مارینادش کنین!
رتی فیله همونطور که توی اسم خودشم هست با فیله گوساله درست میشه که تقریبا میشه گفت یه تیکه گوشت پشت کمر گوساله هستش و بسیار نرم و لطیف و لذیذه! لطافت گوشتش مثل مرغ میمونه و مدت زمان پختش مثل مرغه! البته اینو هم بگم که قیمتش با گوشت گوساله خیلی تفاوت داره (( تقریبا دو برابر گوشت گوساله قیمتشه)) و بیشتر هم به رستوران دار ها برای طبخ کباب برگ فروخته میشه من این فیله رو از سوپر پروتئین خریدم که بسته بندی و عالی بود ! البته قصابیها هم دارن ولی به این تر و تمیزی نیست و از سوپر پروتئینی گرونتر میفروشن(( یه قصابی کیلویی 24 می فروخت)) !!! 
طرز تهیه در ادامه مطلب:

ادامه مطلب
نوشته شده در 7 May 2011ساعت 10:25 قبل از ظهر توسط الهام| |






اولا سلام به همه گوگولیای خودم
دوما من واقعا از روی همتون شرمندم! به خدا یه عالمه چیز میزه خوشمزه درست کردم ولی وقته آپ کردن نداشتم اصلا و ابدا!
البته من تا شب سال تحویل و حتی توی خود عید داشتم شیرینی می پخیدم و ماشالا سفارشا انقده زیاد بود که وقت سر خاروندن نداشتم ! تا همین دیروز هم داشتم سوهان درست می کردم و تحویل ملت می دادم!
یه چند تا اتفاق خیلی خوب هم برام توی سال جدید افتاد که بعدا بهتون می گم
این مرغ سوخاریه رو فعلا دید بزنین تا عصری آپش کنم ! انقده حرف براتون دارم بزنم که نگووووووووووووو
یه کتاب می شه اگه بخوام بگم
راستی من توی فیس بوک یه اکانت به نام غذای متفاوت دارم ! هرکی بخواد می تونه اددش کنه تا خیلی چیزا رو هم اونجا آپ کنم!
بوس به همه شما دخترای صبور مهربون که توی این چند وقته با کامنتای قشنگ و صمیمانه خودتون شادم کردین! همتون رو دوست دارم و همینجا از تمام کسایی که کامنت گذاشتن و عید رو تبریک گفتن و یا تشکر کردن و من جواب ندادم عذر خواهی می کنم و چاکر همشون هستم ایشالا امسال یه سال پر از خیر و برکت، سلامتی ، آرامش ، دوستی ، مکنت و موفقیت براتون باشه و به هرچی می خواین برسین ........پس تا عصر بدرود ... فعلا باید برم پیش اوسا جونم!
----------------------------------------------------------------------------
خوب من اومدم کوچولوهای ناناسی!
بله می گفتم! خبرای خوش! 1 اینکه الی خانوم امتحان دسرشو با نمره 98 از 100 پاس کرد که اون 2 نمره رو هم نمیدونم چرا بهم نداده بودن! دومین خبر اینکه سفارشام خیلی شب عید زیاد بود به طوریکه تا دمه سال تحویل داشتم شیرینی پخی می کردم!!!
یه خبر دست اول دیگه اینکه بالاخره مادر شوشو جان یه خونه به ناممون زد و رسما خونمون ماله خودمون شد که این مایۀ بسی خوشنودیه ما شد! که همینجا جا داره ازشون تشکرات ویژه به عمل بیارم! دستتون درد نکنه مامان شوشو!
خبر بعدی تولد وبلاگم بود که 22 اسفند بود و تولد خودم که 20 اسفند بود و چون وقت نکردم جشن بگیرم به زودی می خوام یه جشن توپ وبلاگی و یه جشن توپ توی خونمون بگیرم!
خبر بعدی اینه که به خودم قول دادم امسال خیلی سال خوب و با برکتی باشه و من هی به خودم انرژیه مثبت بدم تا هر روزم بهتر از دیروزم باشه و میخوام شما ها هم همینکارو بکنین تا همتون همیشه خوشحال و خوشبخت باشین و همیشه لبخند روی لبتون باشه! امسال من خیلی شیرینی پخیدم و یه نمونش رو گذاشتم توی وبلاگم .

حالا بریم سره اصل مطلب مرغ کنتاکی! من اول سر تیتر رو اشتباهی نوشته بودم سوخاری که اصلاحش کردم.
خیلی وقتا هوس می کنین برین تو مغازه مرغ کنتاکی و یه جعبه بزرگشو سفارش بدین ولی وقتی می خورین هم عذاب وجدان می گیرین هم پول 2 کیلو مرغ رو واسه 3 تیکه مرغ کوچولو خرج می کنین
من اینجا روش پخت فیله کنتاکی رو یاد میدم .کنتاکی معمولا روش پخت های زیادی داره من این دفعه با این روش درست کردم چون راحت تر از بقیه هستش ایشالا در فرصت های بعدی براتون بازم با رسپی های مختلف کنتاکی درست می کنم!

ادامه مطلب
نوشته شده در 9 Apr 2011ساعت 12:52 بعد از ظهر توسط الهام| |


















سلام بچه ها!!!
این شام عچقولاانه رو که میبینین شاهکاره الی خانوم بید در روز س-پ-ن-د-ا-ر- م-ز-گ-ا-ن . چیکار کنم مجبورم اینجوری بنویسم می ترسم الکی ف-ی-ل-ت-ر بشم!!!
خلاصه می گفتم بله....روز 29 بهمن که جمعه هم بود شوهر خان به سره کار رفت!!! ((حکایت حسنی که به مکتب نمی رفت وقتی میرفت جمعه می رفت)) یه توضیحی هم در مورد کار شوشو بدم که چند نفر سوال کرده بودن: بله جناب شوهر مدیر مالی یه شرکت بزرگه و بعضی وقتا سرش انقده شولوغ میشه که مجبوره جمعه هم بره سره کار البته 2 بار بیشتر اینجوری نشده ولی کلا همیشه سرش توی اعداد و ارقامه و بسیار هم باهوشه(( بفرما شوشو خان تعریفتو کردم حالا 200 تومن رد کن بیاد وگرنه کارمون به جاهای باریک می کشه !!!)) بله میگفتم و خلاصه الی خانوم که از دست این بچه سیبیلو راحت شده بود می تونست راحت به کاراش برسه و شوشو رو سورپرایز کنه!!!
اول بگم چیچی پخیدم که کله منو نکنین:
سالاد کرفس و قارچ _ کبک سوخاری توی فر _ پلو با تزئین عشقولانه و در آخر موس شکلاتی که نامبر وان شوشو هستش و هروقت ببینه من درست کردم ، دخلشو میاره

خلاصه غذا خیلی عالی بود و جای همتون رو خالی کردم ببخشید که من نتونستم قبل از این روز آپش کنم . آخه شما که دیگه در جریان مکافاتای من هستین که : الی اینجا الی اونجا الی همه جاااااااااااااااااااااااااا
بله ......... طرز پخت کبک کبابی و مرغ سوخاری در فر رو قبلا یادتون دادم حالا این کبک سوخاری در فره که دستورش دقیقا عینه مرغه می مونه با این تفاوت که بجای مرغ کبکه!!!!بزودی طرز تهیه سالاد کرفس و قارچ و موس شکلات ارائه می گردد امضا الی خانوم!!!!!



نوشته شده در 20 Feb 2011ساعت 10:11 قبل از ظهر توسط الهام| |










بچه ها سلام!!!

هنوز شونصد تا کامنت مونده تا جواب بدم!

و اما داستانه لازانیا!!!!! از کجا شروع شد؟ خوب از لیلی خانوم بپرسین!!! منو که کچل کرد !!!!!دمه عیدیه باید به فکره یه کلاه گیس واسه خودم باشم! حالا لیلی از اونور دنیا و شوشو خان ازین ور هی می گفتن لازانیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خوب منم که همیشه مظلوم واقع میشم دیگه ! آخه خودم لازانیا دوس ندارم!!! هروقت میپزمش یا باید نون و پنیر بخورم و یا رویداد هفته! خلاصه الی خانوم امشب لازانیا پخید تا بالاخره یه روزی آپش کنه!!Smiley from millan.net

هه هه هه ههه ه ه ه ههه! بله لیلی خانوم به همین آسونیام نیس ولی چون خیلی دوستت داشتم و منو جزو 100 وبلاگ نویس برتر انتخاب کردی ....دیگه گفتم از شرمندگیت در بیام

خلاصه که این غذا داغ بود و یه خورده دهن شوشو خان سوزید ولی بدجور بهش چسبید!!! منه بیچاره هم آش ماست خوریدم!!!!

ولی جاتون خالی شوشو گفت خیلی خوشمزه شده!!!!!!!

نمیدونم کی می تونم آپش کنم؟؟ آخه فردا تفلده پسره دوستم مهناز  خانومه و باید براش کیک بپزونم

واسه همین شاید نتو نم فردا آپش کنم

از الان تولدت مبارک پارسا کوچولووووووووووووو


لازانیا آپیده شد


گوگولیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا


ادامه مطلب
نوشته شده در 8 Feb 2011ساعت 7:50 بعد از ظهر توسط الهام| |








سلام بچه ها !!!!!!!!!Arabic Veil عرضم به خدمتتون که این غذای خوشگل مامانی رو که در اینجا مشاهده میفرمایین... اسمشون مرصع پلو بید جیگرا ! Happy Dance مرصع پلو یه غذای مجلسیه و باید بگم اگه توی مصرف زعفرون خساست میکنین اصلا طرف این غذا نرین!
عطر این غذا دیوانه کنندس چون شونصد کیلو توش زعفرون میریزیم
ظاهرشو نگا کنین تورو خدا! این رنگ طلایی با شما حرف میزنه !

خوب داشتم میگفتم.بله....... بالاخره جمعه جونم فرا رسید!!!
این چند روزه که پیش اوستا جونم کار میکردم و شیرینی میپخیدم، حتی 1 بار هم آشپزی نکردم و هر شب که جناب شوشو خان دنبالم میومد ، توی شهر چرخ میزدیم و دنباله رستوران میگشتیم ...خلاصه تمام طول هفته رو توی رستورانهای مختلف پلاس بودیم . یه روز پیتزا! یه روز جوجه ! یه روز غذای اسپانیایی !یه روز غذای ترکی! یه روز .........................

دیگه خسته شده بودم!! آخه هیچ غذایی مثل غذای خونگی نمیشه!
خلاصه شوهر جان فرمودن : الی خانوم امروز که جمعس و توی خونه یی ، تو رو به جون هرکی دوست داری خودت آشپزی کن آخه دلم واسه دستپختت تنگ شده!

خلاصه این بود که الی خانوم وارد دنیای آشپزخونه شد!
آخیش!!! یه هفته بود توی آشپزخونه یه لیوان جا بجا نشده بود!
حالا ظرف 2 ساعت آشپزخونه شد اصطبل محمد علیشاه!!! من وقتی آشپزی میکنم انقده بریز و بپاش میکنم که خدا میدونه! و اگه زهرا خانوم نبود من نمیدونستم چیکار کنم...زهرا خانوم هفته یی 2 الی 3 بار میاد خونمو نو دسته گل میکنه و میره.
همین جا جاداره بگم:
 زهرا خانوم دوستت داریم! دنگ دنگ دنگ دنگ! بدو پیشه ما بیا دنگ دنگ دینگ دنگ!
خلاصه میگفتم شوهر جونم این غذا رو خیلی ی ی ی دوست داشت و گفت جزء یکی از بهترین غذا هایی بوده که من پخیدم! بنده خدا خبر نداره من یه بسته 10 هزارتومنی زعفرون رو خالی کردم تو غذا!


و اینک ادامه مطلب!!!

ادامه مطلب
نوشته شده در 12 Jan 2011ساعت 1:23 بعد از ظهر توسط الهام| |

















سلام بچه ها ا ا ا ا ا !
من اومدم با یه پست بی نهایت خوشمزه!
البته این پست ماله مهمونیه شام تو خونه ی پدری هستش و مامانیه گلم ترتیب این مهمونی رو داد

مامان من همیشه به مناسبت اعیاد مختلف مهمونی می گیره و از تجملات و چیدن غذاهای جور

واجور روی میز شام لذت میبره مهمونای این مهمونی: منو شوشو ، خاله یی بزرگه و بچه ها و شوهر

گلش و دایی جونم با دخترای ناز و همسر خوبشون بودن..........................

حالا چرا من ایندفعه میزه شام مامانم اینا رو پست کردم؟ خوب دو تا دلیل داره :

1- خیلی از شما ها برام ایمیل زده بودین و در مورد مهمونی دادن و اینکه چه غذایی توی مهمونیا سروکنین ازم سوال پرسیده بودین

2- اقلامی که در عکسها مشاهده میکنین از هنرای مامانی و الی خانوم بود که شامل:
 باقالی پلو و خوراک بره، مرغ سوخاری،ماهی سوخاری،سوپ سبزیجات، کباب کوبیده،
ته چین قارچ و اسفناج، سالاد، ماست و کرفس و زرشک پلو و
دسره که شامل کیک شکلاتی و کرم ژله ی رنگارنگ هستش

که حالا.....چند تا شو  الی خانوم پخیده و امشب میخواد بهتون مرغ سوخاری یا همون مرغ در فر رو آموزش بده
غذاهایی که من پخیدم: سوپ سبزیجات، ته چین قارچ و اسفناج،مرغ سوخاری ودسر ها بود


که واقعا حیفم اومد پستش نکنم

یه نکته هم بگم که کلا اصفهانی جماعت و به خصوص مامان من وقتی مهمونی میگیرن دیگه سنگ تموم میگذارن

شما هایی که مهمونی میگیرین لازم نیست چند نوع غذای جور واجور سر میزتون بذارین. مهم اینه که بتونین یه غذای شیک با مزه ی عالی و تزئین خوب و همینطور گرم سرو کنین

شما میتونین یه نوع غذا + سوپ یا سالاد+ یه نوع دسر خوشمزه حاضر کنین و یه مهمونیه به یاد موندنی برگزار کنین

راستی من قبلا کرم ژله ی رنگارنگ رو آموزش دادم و همینطور کیک شکلاتی رو....... می مونه سوپ، تهچین قارچ و اسفناج و مرغ سوخاری که مرغ رو هم امشب پستش میکنم و اون دوتای دیگه رو هم ایشالا هروقت دوباره درست کردم بهتون یاد میدم

امیدوارم ازین پست من استفاده کنین و هر سوالی داشتین ازم بپرسین گوگولیا

در اینجا هم جا داره به مامانم بگم:
مامانه عزیزم تو و بابای مهربونم همیشه توی قلب منین و امیدوارم همیشه از دستم راضی باشین
همیشه هم دوستتون دارم....................


طرز تهیه مرغ سوخاری در ادامه مطلب

ادامه مطلب
نوشته شده در 19 Nov 2010ساعت 7:57 بعد از ظهر توسط الهام| |

 








سلام بچه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من اومدم با یه غذای ضیافتی و مهمون کش! اگه دوست دارین یه شام عالی و یه ضیافت بزرگ بدین و چشم مهموناتونو از حدقه در بیارین، رولت مرغ بهترین گزینه هستش!
یه غذای شیک ،خوشمزه و در عین حال ساده! فقط کمی دقت میخواد تا خوب درش بیارین
 و اما ..............
طرز تهیه در ادامه مطلب:

ادامه مطلب
نوشته شده در 16 Nov 2010ساعت 3:39 بعد از ظهر توسط الهام| |










من اومدم!

نه اشتباه نکنید!!! این کباب بلدرچین نیست! کباب کبکه و عجیب خوشمزس!!!
حالا میگین کبک از کجا بیاریم... خوب.... از تو کوه و کمر دیگه!    
خوب بابا !!!! تیریپ افسردگی نگیرین!
اگه مثل من شکارچی باشین که میرین تو کوه و شونصد تا کبک میزنین
..... اگه بازم مثل من عاقل باشین و خطرای کوه و افتادن توی دره و خوراک گرگ و پلنگ شدن رو میدونین میرین مرغ فروشیه محله و ازش 2 کیلو کبک خوشگل و ترگل ورگل میخرین تا باهاش کباب بپزونیم!
بله دیگه ... توی این دوره زمونه مشکلا واسه ما شهر نشینای متمدن حل شده ! البته این خوراک لذیذ یه کم گرون براتون تموم میشه تقریبا هم قیمت گوشته هر کیلو 15000 تومن ! ولی به هفته یی 1 بار خوردنش میارزه!
اگه توی مواد خوبی مارینادش کنین فوق العاده لذیذ میشه
طرز تهیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
نوشته شده در 10 Oct 2010ساعت 4:53 بعد از ظهر توسط الهام| |









امروز یه مهمون خیلی عزیزی داشتم

یه دوست قدیمی  با دختره گلش اومده بود پیشم که کلی خوشحال شدم و به افتخارش این غذا رو درست کردم

البته این غذا شاهانه نیست ولی خیلی خوشمزس ! دوستم فرشته خانوم که خیلی خوشش اومد

امیدوارم شما هم خوشتون بیاد

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 7 Jul 2010ساعت 1:21 قبل از ظهر توسط الهام| |






واسه طرز تهیه به ادامه مطلب برید


ادامه مطلب
نوشته شده در 30 May 2010ساعت 5:1 بعد از ظهر توسط الهام| |


دستور تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 20 May 2010ساعت 11:57 بعد از ظهر توسط الهام| |

Design By : Night Melody