اسلایدر

غذای متفاوت - دسر ها Desserts



























غذای متفاوت



سلام عزیزای دلم یلداتون مبارک! ایشالا همیشه لباتون بخنده گلای من اینم

یه رسپی ساده و خوشمزه که رسپیش از خودم و عکسش از نت هستش

خیلی دلم میخواست خودم درست کنم و براتون بذارم ولی خوب وقتی برام

نمونده گلای من!


موادلازم


برای قسمت قرمز:

آب انار 1 لیوان


پودر ژلاتین 2 ق چ


شکر 2 ق غ


برای قسمت سفید:


ماست خامه ای 100 گرم


بستنی وانیلی 1 لیوان ذوب شده


پودر ژلاتین 2 ق چ پر


پودر قند 2 ق غ


طرز تهیه:


اول قسمت قرمز رو آماده میکنیم: آب انار رو با شکر مخلوط میکنیم و پودر

ژلاتین رو با 1/4 لیوان آب سرد حل میکنیم و روی بخار کتری یا داخل ماکروفر

ذوب میکنیم و به آب انار اضافه میکنیم ازین مخلوط حدود 1/4 از قالبای

بستنی یخی رو پر میکنیم و میگذاریم توی یخچال تا خودشو بگیره و کمی

سفت بشه بعد که دسر بست چوبای بستنی رو داخل دسر قرار میدیم...حالا

میریم سره قسمت سفید: بستنی ذوب شده و ماست و پودر قند رو مخلوط

میکنیم ..ژلاتین رو مثل قسمت قرمز با آب سرد مخلوط و بعد ذوب میکنیم و

به مخلوط ماست و بستنی اضافه میکنیم و بعد دوباره یهلایه روی قسمت

اناری میریزیم و لایه ها رو بعد ازینکه لایه زیری بسته شد تکرار میکنیم تا مواد

تموم بشه و 3 الی 4 ساعت به دسر توی یخچال زمان میدیم تا ببنده و بعد

ده ثانیه قالبای بستنی یخی رو توی آب داغ فرو میکنیم و بعد دسر رو از قالبا

در میاریم و توی ظرف میچینیم...اگه از ترکیب ماست با بستنی خوشتون

نمیاد میتونین بجای ماست شیر یا خامه زده شده بزنین یا حتی اگه از طعم

پنیر خوشتون میاد بجای ماست پنیر بزنین عزیزای دلم...لذت ببرین و اگه

درستش کردین یاد من بیافتین که دوست دارم لب همتون خندون باشه

یلداتون دوباره مبارررررک

نوشته شده در 21 Dec 2013ساعت 11:45 قبل از ظهر توسط الهام| |







سلام عزیزای دلم اینم یکی دیگه از سفارشای من بود که سفارش برای یه مجلس عقد بود..اگرچه کمی تکراریه ولی خوب خواست مشتری بوده  و البته کمی متفاوت با قبلی هستش

عکساشو گذاشتم برای کسایی که از ایده گرفتم لذت میبرن

دسرا شامل دسر انار..موس شکلات فندقی کاراملی ، دسر بومانچیز(( رنگ نارنجی)) و دسر پانچ کیوی و دراگن فروت و دسر آناناس پنیری هستش واسه عروس و داماد هم دوتا دسر کاسه شکلات با مخلوطی ازین کرمها گذاشتم

روزای خوبی رو براتون آرزو دارم عزیزای دلم

نوشته شده در 25 Nov 2013ساعت 10:35 قبل از ظهر توسط الهام| |





خوب اینم کیکی که برای تولد حاج آقا شوور پختم :)))

البته بیشتر کیک دسره تا کیک با لایه های غتی شده از شکلات و فندق و پنیر و نسکافه و کارامل مممممممم اصلا نمی تونم بگم چی بود فقط همینو بگم که  از 3 کیلو و نیم کیک  2 گرمش به من رسید :))) لامصب بمب بود!!! با خودم عهد کردم که سالی به بار ازین غلطا بکنم و بمب بسازم :)))

خوب طرز تهیه نداره چون خیلی دنگ و فنگ داره و هرکی میخواد درستش کنه باید مکافات دنیا و آخرتو بکشه واسه من که 3 ساعت طول کشید

فقط عکسشو گذاشتم که یه ایده باشه واسه حرفه یی ها :) ....همتونو دوست دارم

نوشته شده در 7 Aug 2013ساعت 1:9 قبل از ظهر توسط الهام| |




سلام جیگرچیاااااااااااا

میبینین من چقده زرنگ شدم؟؟؟  :))))  بد نیست یه اسفندی چیزی برام دود کنیناااااا  !!!

این اسلایس بهشتی رو که اینجا ملاحظه میکنین هرکی بخوره فکر میکنه از فضا اومده ...بسکی لامصب خوشمزس! عکسای مرحله به مرحلشو خودم نگرفتم ولی اون وبسایتی که دستورشو ازش گرفتم عکس مرحله به مرحله داشت که همونو براتون میذارم...البته با عرض شرمندگی ..آخه میدونین؟ یه چند وقتیه که توی کلاسای آنلاینم هی دستور با عکس مرحله به مرحله میذارم خیلی خسته میشم ...دیگه شدم عکاس باشی و از همه چی عکس میگیرم..ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم..چیکارکنم پیرزن شدم دیگه ننه جون

خوب اولا بگم که من دستور این اسلایسو خیلی تغییر دادم ...واسه همین فضایی شد دیگه!

 یه نکته بگم  ...اینکه این اسلایسا باید 4 الی 5 ساعت برن توی یخچال تا خودشونو بگیرن و راحت کات بشن و تمیز از آب در بیان ولی احتمالا اگه مثل من و دوستم شکمتون زد تو سرتون بعد از نیم ساعت زجر دوری کشیدن ازین دسر خوشمزه ...کاتش کنین و قورتش بدین فاتحه مع الصلوات :))


طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 5 Feb 2013ساعت 9:36 قبل از ظهر توسط الهام| |


سلااااااااااااااااااااااااااااااااام عزیزای دلم!!! چطورین؟؟؟

میدونم که خیلی توی این مدت بد قول بودم و بهتون سر نزدم ولی به خدا سرم شولوغه!  دلمم براتون یه ریزه شده!!!

البته توی این مدت طرفدارام خیلی بهم لطف داشتن و منو به خاطر آموزش آنلاینم سرزنش کردن و خلاصه کلی فحش خوردم :)))   البته اصلا اینا برای من  مهم نیست...بگذریم ...مهم اینه که شما تا همیشه همرااه من هستین گلای من!   :*   این دسر خوشمزه رو هم تقدیم میکنم به همه شما هایی که میخواین یه شب دوست داشتنی با کسانی که عاشقشون هستین داشته باشین عزیزای دلم

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 3 Feb 2013ساعت 9:5 قبل از ظهر توسط الهام| |










سلام عزیزانم

از بالا به ترتیب:  دسر غروب اقیانوس- دسر بلژیکی- کیک چاکاپرای خیس- دسر آبرنگ لیمویی-

کیک ساچر شکلاتی و کیک ابر و باد و راشین رولت و پیچیز کرم هستش که اینا فقط قسمت کوچیکی از آموزشهای منه ...


نوشته شده در 6 Jan 2013ساعت 6:52 بعد از ظهر توسط الهام|





سلام دوستای خوبم!


جونه دلم براتون بگه چند روز پیش تولد شوهر خان بود و الی خانومم که ماشالا!!! هنر مندددددد!!!  :))

خودشو هلاک کرد که همه چیزا رو خودش بپزونه!! از کیک گرفته ...تا غذا  دسر ...خلاصه گفتم عکساشو اینجا بذارم تا شما هم ایده بگیرین

غذا ها عبارت بود از سالاد روس-ساتزیسکی-توپک پنیری و کشک و بادمجون...هر دفه یه کدومش رو آپ میکنم

 فعلا یخده دلاتون آب بشه تا بیام کشک و بادمجون درجه یکم رو آپ کنم :) راستی یه دسر خوشگلم بود که اونو عکسشو بعدا میگذارم

نوشته شده در 18 Aug 2012ساعت 3:12 بعد از ظهر توسط الهام| |







سلام بچه ها خوبین سلامتین؟
مرسی منم خوبم! :)

این عکسایی که میبینین کاره دسته بندس که واسه یه مهمونی جانفشانی کردم!

دستور کرم شکلاتشو براتون میگذارم
راستی جون مادرتون ازم دستور چیزایی رو که نمیگذارم نخواین! چون واقعا نمیتونم آموزش بدم


خوب بریم سره دسر شکلاتیه خوشمزمون
طرز تهیه در ادامه مطلب


برچسب‌ها: دسر شکلاتی کرم شکلاتی ژله اقیانوس
ادامه مطلب
نوشته شده در 12 Aug 2012ساعت 3:55 بعد از ظهر توسط الهام| |






سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همه ی غر غرو های عزیزم! احوالتون چیطورس؟؟؟ (( یه تیکه اصفهانیایی اومدم حالشو ببرین!!)) اولا غر نزنین!! مگه شما پیرزنین؟ دوما! بابا انقده سره من شولوغه که به کارایه یومیه هم نمیرسم! سوما خوب بفرمایین !!! اینم از آپ امروز من! خاگینه خوشمزه! این دسر سنتی عالی واسه ماه رمضون درجه یکه! فکر نکنین من از خاگینه و این چیزا خوشم میاد! نه ع ع ع  من کلا با شیرینی جات که به خصوص شربتم داشته باشه جور نیستم ولی ایندفه دوباره امتحان داشتم و خاگینه هم یکی از موارد امتحانی بود که منم به شکل گل رز درستش کردم! و خیییییییییلی هم خوشمزه بود موارد امتحانی هم که معرف حضورتون هستن: خاگینه- فسنجون-شیرین پلو و شامی پوک

طرز تهیه  در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 17 Jul 2012ساعت 5:7 بعد از ظهر توسط الهام| |









سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عزیزکانم!!!!
بعد از غیبت صغری الی خانوم دوباره پا به عرصه وجود می گذارد!!!!!
این عکسایی که اینجا مشاهده می فرمایین مربوط به یه سفارش عروسی 200 نفره کیک و دسر هستش که الی خانوم بیچاره تقبل کرد!!!! البته چون عروسی آباجی محترمش بود انقده زحمت کشیدا   !!!!!!
کیکش روکش فوندانت داره و دسراش هم که قبلا معرف حضورتون شده یه چند تاییش!
از وقتی کارگاهمو راه انداختم دیگه وقت سر خاروندنو ندارم!!!
جواب همه سوالاتونو بزودی میدم و از همتون ممنونم که هر روز سر میزنین و کامنت میذارین همتون رو دوست دارم گوگولیای من!

نوشته شده در 9 Sep 2011ساعت 1:56 بعد از ظهر توسط الهام| |









سلام بچه ها ! همونطور که خودتون مشاهده میکنین این سفارشیه که چند وقت پیش داشتم واسه یه عروسی 600 نفره ! حالا دیدین سرم چقده شولوغه؟ از بالا عکس اول مربوط به میز دسر زنونه و عکس دوم میز دسر مردونس! واسه خانوما پارتی بازی کردم خوشگل تراشو گذاشتم!
بله..... بیشتر دسر هایی که مشتری میخواست شکلاتی بودن
یکی از دسر ها تیرامیسو بود که واقعا یه دسر خیلی خوشمزس و اگه یکی خوب درستش کنه ، محشره!
و منم که قبلا قول داده بودم یکیشو آموزش بدم، الان فرصت خوبی بود.. چون توی این سفارشم پر از تیرامیسو بود.
این تیرامیسویی که اینجا یاد دادم یه تیرامیسوی متفاوت و بدون ژلاتین هست و خیلی هم خوشمزس و همتون میتونین درست کنین

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 2 Aug 2011ساعت 10:18 قبل از ظهر توسط الهام| |



سلام بچه ها خوبین؟
من شرمندم که نمیتونم بیام دیدنتون!
خدمتتون عرض کنم که سرم خیلی شولوغ شده! این  هفته همینطور سفارش داشتم و همش توی کارگاه بودم
دیگه وقت سر خاروندنم ندارم!
این دسر مامانی رو هم که میبینین یکی از سفارشام بود و تو کارگاه درستش کردم که یه کرم بسیار خوشمزس که از ترکیب پرتغال ، آلوورا و انبه درست میشه و بی نهایت دلچسبه!

رانگو آپیده شد عزیزکانم! هر سوالی داشتین بپرسین!


ادامه مطلب
نوشته شده در 29 Jun 2011ساعت 2:12 بعد از ظهر توسط الهام| |





کرم کوکتل!!!
بله و صد البته دسری با طعم استثنایی!!!
این دسر رو واسه خواهر شوشو درست کردم که اتفاقا شب تولدش هم بود و شوهرش میخواست سورپرایزش کنه و مهمونی بگیره که منم گفتم یه دسر خوب واسه بعد از  شامشون درست کنم که همه هم خوششون بیاد
اونشب ما نزدبک 20 نفر بودیم و کلی هم خوش گذروندیم (( جای شما خالی )) و این دسر بهشتی (( به قول خواهره شوهره خواهر شوهرم!!!!!!!!)) رو زدیم تورگ که بسیار همه از طعمش تعریف و تمجید کردن و خواستار مقدار بیشتر شدن!!!! طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 11 Jun 2011ساعت 10:32 قبل از ظهر توسط الهام| |





خانوما و آقایون سلام!! (( این آقایون به این علت بود که جدیدا چند تا آقا اعتراض
کردن که :چرا همش میگی خانوما ، دخترا ، گوگولیا و.............خب مام به این وبلاگ سر میزنیم!  منم گفتم باشه ه ه ه ه ه ه !!!! خوب باشه دیگه
! شب بود سیبیلای آقایون رو ندیدیم دیگه! شرمنده!!!
بله ...........خلاصه سلام به مونث و مذکر!!!!
این موس قهوه گوگولی که اینجا میبینین شاهکاره امتحان دسرم بود که بی نهایت لذیذه! و بی نهایت آسون! آهای اونایی که هی بهم میگین دسر خونتون اومده پایین! سارا... لیلی 2 .....لادن... اسماتونم یادم نیس به خدا ...پاشین بیاین که از دسر این وبلاگو ترکوندم! راستی من سرعت اینترنتم 2 مگابایت شد ولی الان سرعت از قبلم کمتر شده! نمیدونم ماله شمام همینطوره یا نه؟؟؟ یه 15  روزی هست که سرعت کمه!!!!! شوشوی بیچاره یعنی اومد واسه تولدم سرعتو زیاد کرد ولی الان سرعت نسبت به قبل یه نمه پایین تره البته واسه من پایینه ولی هرکی اومده دیده میگه چه سرعتی داره!!!!! بیخیال بریم سره دسره ناناسیه خودمون

ادامه مطلب
نوشته شده در 1 May 2011ساعت 9:22 قبل از ظهر توسط الهام| |



دیراخ  دیراخ داخ داخ ! من اومدم دیراخ داخ!
سلام بر همه ی گوگولیای مهربون! الی خانوم بعد از غیبت صغری اومدن!
اولا که بازم شرمنده که انقده دیر به دیر میام چون بدجوری دیگه دستم بند شده و ازین به بعد مجبورم دیر به دیر آپ کنم
و دوما دیگه فقط هفته یی 1 بار توی خونه آشپزی می کنم و اون چیزیم که درست می کنم ارزش آپوندنو نداره ولی بازم سعی می کنم برای دوستای خوبم پستای جور واجور آپ کنم

این موس رو هم تقدیم میکنم به همه شما گوگولیا نوش جونتون عزیزکانم!

ادامه مطلب
نوشته شده در 27 Apr 2011ساعت 11:24 بعد از ظهر توسط الهام| |



سلام دختراااااااااا
باورتون نمیشه من با چه مشقتی دنبال وقت می گردم که براتون آپ کنم!!!! این روزا تقریبا از صبح تا شب نیستم و خیلی هم دلم واسه شماها و وبلاگم تنگ میشه ولی چاره چیه؟؟ هوم؟؟؟
اگه الی خانوم بخواد یه روزی اوسای شیرینی پخی بشه ، خوب باید 7 خان رستمو رد کنه دیگه!!!
من فکر کنم تا حالا 0/01 % از این 7 خانو رد کردم!!! پوه!! برام دعا کنین!!
راستی بابا من دیگه کچل شدم!!! به جون مامانم شیرینی عید یادتون میدم!!!!!!!!!! انقده بهم نگین خوب !!! فکر کردین من فرار می کنم هوم؟؟؟ نخیر!!! خاله الی تا قیام قیامت بیخه ریشتون چسبیده!
راستی  : آقا من هی کامنتا رو هم جواب میدم ولی خوب ماشالا هر روز یه 30 تایی بهش اضافه میشه.
یه روزایی بود که اینجا می نشستیم و از بی کامنتی مگس میپروندیم ، ولی حالا انقده کامنتا زیاد شدن که توی جواب دادن می مونیم به مولا!!!
من اونایی رو که تشویق یا تشکر کردن رو فقط تایید کردم و همونطور که قبلا هم گفتم مخلص همشونم هستم و روی ماهشونم می بوسم
اونایی که سوال کرده بودن رو همینجا جواب دادم و واسه یه سری هم ایمیل زدم یا توی وبلاگاشون جواب دادم.
مونده 79 تا کامنت دیگه که من اونا رو هم تا نمردم جواب میدم
و در آخر شاعر می گه:   صفاتو! بمیرم نبینم جفاتو!!!

ادامه مطلب
نوشته شده در 23 Feb 2011ساعت 8:26 قبل از ظهر توسط الهام| |












سلام دخترااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چطور مطورین؟؟

آقا همتون منو دعوا کرده بودین! یه سری تون هم نگرانم شده بودین من شرمنده همتونم گوگولیا

جریان ازین قرار بود که اولا اوسا جونم سرعت شیرینی پخی رو بردن بالا و منم مجبورم همش اونجا

باشم و کمک کنم ....دوما 2 روز تمام سر درد گرفتم که امیدوارم دشمنتون نگیره ! کلا من ماهی 1 بار

سر درد خیلی بدی میگیرم و اینو هم بگم که میگرن نیست! عصبی هم نیست چون من کلا آدم بی

خیالی هستم حتی یه بار هم سیتی اسکن کردم ببینم کرمی ، ماری سوسکی، غده یی........ نه

خیر ! هیچی توش نبود البته یه مخکی توش بود ولی مشکلی نداشت! سالم ! آک! !!

خلاصه که معلوم نیست چرا من سر درد می گیرم ...منم دیگه باهاش سازگار شدم !!!!!!

یه چیزه دیگه!! امتحان دسر بین الملل هم داشتم ! این چیزای خوشگل گوگولی مگولی که می بینین

موارد امتحانی من بید!! ایندفعه برعکس امتحان کافی شاپ یادم بود با خودم دوربین ببرم!!!

از بالا کرم آناناس ، موس قهوه ، شارلوت موس آلبالو و دست آخر پای سیب بود

همشو هم عشقولانه تزئین کردم که تقدیم می کنم به مامانیه گلم که خیلی برام زحمت کشید وبه

عنوان همراه خیلی  کمکم کرد دوم به شوشوی نازنینم که انقده مهربونه و اونم  در آورد و برد وسایل

خیلی کمک کردو بعد از امتحان هم من و مامانی و بابایی و عرفانی و احسانی ((داداشام)) و ندایی

((آباجی خانوم)) رو به یه ناهار عالی دعوت کرد
راستی همه این دسر ها رو گذاشتم خونه مامانی اینا

تا خورده بشه آخه داداش جونام خوره ی کیک و دسر های منو دارن و تا میشنون کیک و دسر رو آبجی

الی پخیده ، امونش نمیدن!!!! و اصلا نمیذارن حروم بشه! حالا اگه تو خونه خودم بود، یه قاچشو

شوشوی ناناسی میخورد و بقیش هم تا قیام قیامت توی یخچال می موند..........
بعد تقدیمش می

کنم به همه شما گوگولیا که انقده صبور بودین و انقده نظرای محبت آمیز برام نوشتین .

 راستی من الان نگا کردم و دیدم که 230 تا نظر تایید نشده دارم که اگه بخوام همه رو جواب بدم

چشام بابا قوری میشه ! منم یه کاری می کنم اولا نظر اونایی که دلشون تنگ شده و تشویق و تشکر

کردن  رو فقط تایید می کنم و همینجا بهشون می گم فدای همتون گوگولیا !!! ممنونم از نظره لطفتون

عزیزکانم!!

ولی کسانی که سوال داشتن رو حتما به سوالای همشون جواب میدم .
نوشته شده در 18 Feb 2011ساعت 10:32 قبل از ظهر توسط الهام| |







بچه ها سلام Begging

همونطوری که گفتم امروز مراسم روز اول فوت پسر عموی شوهر خان بود
اسی (( اسمش اسکندر بود ولی اسی صداش می کردن))واقعا مرد بسیار شریف و خوش برخورد و گرمی بود..........هرکی می دیدش در نگاه اول باهاش احساس صمیمیت می کرد با اینکه 3  ، 4 بار بیشتر ندیده بودمش ولی از فوتش خیلی خیلی ناراحت شدم .اسی خیلی زود از بین مارفت فقط 52 سالش بود و 3 تا پسر داشت ...می دونین دلم خیلی گرفت ...به یاد عزیزای از دست رفته خودم افتاده بودم و گریه امانمو بریده بود .......... خدا برای هیچ کس نخواد که پدر مادرشو در سن پایین از دست بده...وااقعا خیلی سخته.و واقعا خیلی حیف شد که از بین ما رفت خدا به خانمش و پسراش صبر بده...............

 خلاصه که قدر همدیگه رو داشته باشین و تا هستین به فکر هم باشین و هیچ چیزی رو از خونوادتون و دوستاتون و آشناها تون تا اونجایی که امکان داره دریغ نکنین  که یه وقت چشماتونو باز میکنین و می بینین ای دل غافل...چقدر زود دیر شد.....


و حالا بریم سر دسرمون: این دسر رو دیشب درست کردم و جاتون خیلی خیلی خالی مزش عالی بود
اینم یکی دیگه از ابداعات خودم بود............ دیدم 6 کیلو کیوی از 1 ماه پیش توی یخچال مونده و نرم شده

(( آخه اون موقع که خریده بودم مثل سنگ سفت بودن))!
خوب منم به فکر یه دسر افتادم که از شر این کیوی ها راحت بشم و دیگه این دسر خوشگل رو درست کردم
درست کردنش کاری نداره ولی یه کم ظریف کاری داره که اگه حوصله به خرج بدین می تونین خوب درش بیارین
حتما درستش کنین و یه فاتحه هم واسه شادی روح اسی بخونین........
ممنونم از همتون
نوش جونتون

ادامه مطلب
نوشته شده در 2 Feb 2011ساعت 10:8 قبل از ظهر توسط الهام| |




دخترا سلام!!!!!!!!

جونم براتون بگه که من و شوهر  روز 3 شنبه که اربعین بود نذری داشتیم و جای همتون رو خالی کردیم 

روز 4 شنبه هم که داشتیم جمع و جور می کردیم و 5 شنبه هم تولد شهاب ، پسر خاله ی شوشو خان

دعوت بودیم که منم براش این اسلایسای خوشمزه رو پخیدم که جای همتون خالی خیلی خوشمزه بود

الان نمیتونم آپش کنم چون سفارش یه کیک 5 کیلویی جنگل سیاه دارم


عرض ادب دوباره خدمت همه ی شما گوگولی زاده های گرامی

باید به عرضتون برسونم که از عصر تا حالا نشستم پای پی سی و دارم کامنتا رو دونه به دونه جواب میدم ! من

تا حالا شمردم 193 تا کامنت جواب دادم!!!!!!!!

به خدا دیگه چشام آسفالت شدن از بس خیره شدم توی این مانیتور!

تازه هنوز 2 صفحه پر کامنت مونده! آقا مردم فقط یه  خواهش:تو

رو خدا کامنت خصوصی نذارین!


چند نفر اومدن ازم یه سوال پرسیدن و سوالشونم خصوصی برام گذاشتن! من چی بگم هوم؟؟؟


خوب آخه من پوستم کنده میشه تا بخوام ویرایش کنم و جواب رو بذارم خوب! پس لطفا کامنت

خصوصی ممنووووووووووع ع ع ع ع

چیز کیک آآآآآآآآآآآپ پ پ پ پ پ پ پ


شد گوگولیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا



ادامه مطلب
نوشته شده در 24 Jan 2011ساعت 10:51 قبل از ظهر توسط الهام| |













سلام عزیزکانم!
امروز اومدم با این دسر ه مهمون کش تا شب یلدا خون جلو چشماشونو  بگیره!!!شیطان
من که این دسر رو واسه مامان جونیه خودم درست کردم که الهی قربونش برم انقده ذوق میکنه وقتی من یه چیزه جدید و خوشگل و خوشمزه درست میکنم.......................... تازه امشب یه کیک به شکل هندونه هم میخوام درست کنم و ببرم خونمون تا مامانم خیلی خوشش بیاد
آخه امشب طبق معمول اونجا دعوتیم و من میخوام زحمتای مامان جونی رو یه کوچولو جبران کنم!
بنده این دسر رو ساعت 12 شب دیشب درست کردم درحالی که یه چشام باز بود و یکی دیگش هم داشت آلبالو گیلاس میچید!!هیپنوتیزمخلاصه پس از تحمل مشقات بسیار دسر انار گوگولی درست شد!Smiley from millan.net
این قسمت بدلیل پاره ای از مسائل امنیتی سانسور شد
 
یلدای همتون مبارک گوگولیا........................

توجه توجه!!! رسپیش عوض شد!!!
بچه ها ! دیشب که این دسر رو خوردم دیدم لایه ای که خودم به عنوان لایه دوم درست کرده بودم خیلی خوشمزه تر از لایه سوم بود واسه همین پیشنهاده خاله الی اینه که رسپی اصلاح شده رو دوباره چک کنین
  .کیک هندونه رو هم بزودی می آپم

ادامه مطلب
نوشته شده در 21 Dec 2010ساعت 10:31 قبل از ظهر توسط الهام| |






سلام بچه ها
یه چند وقت بود که خیلی سرم شلوغ شده بود برای نمایشگاه کلی کیک و دسر آماده میکردیم
و چند روزی پیشه استادم سرم به پخیدن کیک و دسر گرم بود
و حالام با این دسر خوشمزه اومدم پیشتون و میگم ببشخید!

اینم طرز تهیه ژله خرده شیشه
 
طرز تهیه در ادامه مطلب

ادامه مطلب
نوشته شده در 30 Nov 2010ساعت 2:44 بعد از ظهر توسط الهام| |















سلام دخترا!!!!!!!
من اومدم و احتمالا اگه در نرم کتک میخورم!!!! وووووو ی ی ی ی
خوب من چیکار کنم دلم نوشیدنی خنک میخواست!
حالا حتما همتون دارین میگین آخه زنه عاقل الان که زمستونه کی نوشیدنی خنک میخوره هوم؟
خوب من دیگه!!!!
ما که هیچیمون به آدمیزاد نرفته !  اینم روش ! بابا!!!! من امروز داشتم تلوزیون نگا میکردم که یه باغ خرمالو رو نشون داد! خوب منم که کشته مرده ی خرمالو ام دلم خواست خوب ! الانم که فصلشه و همینطور فصل پرتغال!
یه هویی خوب منم پرفسور بالتازار شدم دیگه! اینی هم که میبینین اختراع خودمه!انقده خوشمزه بود که من دو تا ازین لیوانا واسه خودم درست کردم!
چیزه خاصی هم نداره
همونطوری که میبینین : خرمالو +آب پرتغال + 1 ق چ شکر+ خورده یخ
من چون پخچالم  خورده یخ و یخ قالبی میده واسه خورده یخ مشکلی ندارم ...ولی کسایی که یخچالشون ساید نیست :
یخ قالبی درست کنین و بعد بذارین توی زیپ لاک و بکوبین تا خورد بشه و بعد همه رو با هم بریزین توی بلندر و یا علی....................................
توجه داشته باشین که اگه یخ قالبی رو همونطور خورد نشده بریزین توی بلندر ، عمرش کوتاه میشه و زود میسوزه...ازما گفتن بود ..اگه زد و بلندرتون سوخت تصقیره لولایته من نندازین!
بله میگفتم وقتی همه مواد میکس شد توی جام یا لیوان بلند بریزین و سروش کنین
بافت این نوشیدنی کرم مانند و خیلی لطیفه و بسیار تگریه و توی دهن آب میشه ! همینطور کالری زیادی نداره

راستی!!!!!!!!!! یه نکته!
اگه خرمالوهاتون حتی یه ذره نارس باشه نوشیدنیتون زیاد خوب نمیشه و دهنو میکشه پس یا خرمالو رسیده بخرین و یا بذارین حسابی برسن و بعد لو لایت درست کنین و یه نکته دیگه اینکه مقدارها رو مثل من بریزین: 4 عدد خرمالوی رسیده سایز متوسط+نصف لیوان آب پرتغال+3/4 لیوان خورده یخ+1 ق چ شکر اگرم دوست داشتین شیرینتر باشه 1 ق چ شکر اضافه تر بریزین
نوشه جون عزیزکانم


نوشته شده در 13 Nov 2010ساعت 2:28 بعد از ظهر توسط الهام| |










من اومدم!!!!

و ایندفعه با یه دسر فوق العاده خوشمزه و خوشگل اومدم


داستان این ژله ازونجایی شروع شد که آقای شوهر  دندون عقلشو کشید و جراحیه خیلی

سختی داشت و آق دکی هم بهش گفته بود که فقط بستنی و مایعات و چیزای نرم و خوشمزه بخوره

خوب البته درد دندونه شوشو خیلی زیاد بود و طفلکی خیلی درد داشت

ولی ژله ی خوشمزه و بستنی و یخ در بهشتایی که من براش درست کردم باعث شد که دردش به کلی از یادش بره و دندونش خوب بشه بعدا یخ در بهشتم یادتون میدم.

من برای درست کردنه این ژله نزدیکه 6 ساعت وقت گذاشتم 2 ساعت واسه درست کردنش و 4 ساعت واسه اینکه خوب توی یخچال ببنده و جا بیافته

اگه ازون دسته آدمایی هستین که حوصله ندارین درست کردن این ژله اصلا توصیه نمیشه

ولی اگه مثل من کدبانو و خانوم وگوگولی و با استعداد و با سلیقه و پر حوصله هستین بسم الله

در ضمن گفته باشم این ژله ی رنگین کمان نیست و بستنی نداره و در عوض یه کرم نارگیل خوشمزه داره که آبجی الیتون مخترعش بوده.

طرز تهیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب
نوشته شده در 30 Sep 2010ساعت 4:45 بعد از ظهر توسط الهام| |












دخترا ! دختراااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!

وای !!!! من از همتون شرمندم!!!

این چند روز که نبودم شونصد و شصدات تا دلیل دارم که حالا چند تاشو میگم!

اولا خالم با دختر خاله های نازم و شوهر گلش از دانمارک برگشتن  ..دوما اون یکی خاله بزرگه ی گلم از مکه اومده

سوما یه تابلوی جدید رو شروع کردم که طرحش یه کوچه باغه 


چهارما یه ترم جدید از کلاس نون شروع شده که دارم دوره شو میبینم

خلاصه پنجما دوباره رفتم تو کار استخر و آب بازی!!

شیشما!!!! و مهمتر از همه!!!! 6 گیگ اینترنت ADSL رو  بجای 3 ماه توی 1 ماه تموم کردم..


و ساپورترمونم که شیراز بود و سر ما هم که شولوغ ... خوب یه ذره وقت برد تا اینترنت وصل شد و سر ما هم خلوت شد(( البته نه کاملا))


من توی این چند روزه شما دوستای خوبمو فراموش نکردم  و یه عالمه چیز میزای خوشمزه واستون درست کردم

من بعدا به همه ی کامنتای خوبتون جواب میدم

.......... من اومدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا براتون میخوام طرز تهیه این شارلوت خوشمزه رو بگم! اگه درست نکنین از دستش دادین!!!

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 8 Sep 2010ساعت 1:3 بعد از ظهر توسط الهام| |




این نوشیدنیه خیلی خوشمزه و سالم رو آبجیتون الی خانوم اختراع کرده!

فکر کردین مثلا غذا های خوشمزه یی مثل کباب یا فسنجون یا حلیم یا.......... هزاران غذا و نوشیدنیه دیگه چه جوری درست شدن هوم؟؟؟ خوب یکی اختراعشون کرد دیگه!


منم هر دفعه غذا  و نوشیدنی اختراع میکنم! یا اینکه رسپی ها رو تغییر میدم و بر طبق سلیقه ی خودم درستشون میکنم  !!

حالا این نوشیدنیو خداییش واقعا خودم اختراع کردم و دست توی رسپیه هیچ بنده خدایی نبردم

این نوشیدنی واسه ماه رمضون ، بعد  یا قبل از افطار بسیار مناسبه

و در واقع با دوتا میوه درست شده.

هایلایت های مختلفی میتونین درست کنین

ولی فرمولی که من براش گذاشتم اینه: یه میوه ی نرم و کم آب ((مثل هلو _ زرد آلو _ شلیل _ موز _انبه _ گلابی)) + یه میوه ی خوشرنگ و آبدار یا مربا یا کمپوت اون میوه(( توت فرنگی- آلبالو- شاتوت-بلوبری- کرنبری وگیلاس قرمز))

اگه از مربا استفاده کردین به شکر احتیاج نداره اگه از کمپوت استفاده کردین واسه هر لیوان یه قاشق شکر در نظر بگیرین و آب کمپوت رو اصلا با موادتون ترکیب نکنین

و اگه از میوه استفاده کردین واسه هر لیوان 1/5 تا 2 ق غ شکر احتیاج میشه

خلاصه که خیلی هم خوشمزه میشه و در این نوع نوشیدنی مزه ی میوه ی نرم و کم آب مزه ی غالب هستش چون مقداره میوه ی کم آب از میوه ی رنگ دهنده خیلی بیشتره 

راستی این هایلایت باید سفت تر از بقیه نوشیدنیا باشه یعنی شل نباشه و یه حالت کرم مانند داشته باشه که حتی راحت بتونی با قاشق بخوری

هایلایت های زیادی مد نظرم هست که ایشالا یکی یکی یادتون میدم گوگولیا!!!

طرز تهیه در ادامه مطلب




ادامه مطلب
نوشته شده در 23 Aug 2010ساعت 11:32 قبل از ظهر توسط الهام| |









شارلوت یه دسر بسیار خوشمزس که هرکی امتحانش کنه محاله عاشقش نشه درحقیقت تلفیقی از کیک و دسر هستش.....

و اما درست کردن شارلوت یه خورده سخته که من اینجا ورژن آسونشو آموزش میدم چون اگه بخوایین ورژنای حرفه یی شو درست کنین باید یا رولت درست کنین یا لیدی فینگر که اونا هم جای بحث داره

خلاصه انواع و اقسام شارلوت وجود داره که ایشالا اگه عمری بود یه حرفه ییش رو هم براتون میدرستم

و اما چی شد که من شارلوت درستیدم؟؟؟ مامانم واسه نیمه شعبان مهمونمون کرده بود و من که دیگه یه پا قناد شدم دیگه نباید برم قنادی و دوکیلو شیرینی تر بگیرم! پس با خودم گفتم یه جیزی درست کنم که تا حالا واسشون نبردم

و شارلوت به مخم خطور کرد!!! آرررررررررررررررررررررررره ه   !شارلوت !!!  ولی با خودم گفتم شارلوت خیلی سخته!!!! و من وقت ندارم!!! پس خودم سادش میکنم!!!!

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 28 Jul 2010ساعت 5:35 بعد از ظهر توسط الهام| |



در توصیف این نوشیدنی باید بگم در نوع خودش بینظیر ترین شیکی هست که من تا حالا خوردم

wow! سس کارامل شیری به اون مزه ی بی نظیری میده ! نمیدونم شما تا حالا کارملا خوردین یا نه ؟

من وقتی این نوشیدنیو میخورم یاده اون روزا که 7 _8 سالم بود میافتم ! آخه اون موقع ها کارملا ویفره مورد علاقم بود (( البته یه بارم میخوام بهتون کارملا یاد بدم))    :)

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 19 Jul 2010ساعت 10:26 بعد از ظهر توسط الهام| |






این دسر رو از توی یه سایت ایتالیایی پیدا کردم.

ماکه نفهمیدیم چی نوشته بود ولی بعضی کلمه هاش مشابه انگلیسی بود و می شد فهمید چیه

در ضمن عکس مواد لازم رو هم زده بود . من که درست کردم و خیلی خوشم اومد

هم راحت بود و هم خیلی خوشمزه

طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 25 Jun 2010ساعت 4:45 بعد از ظهر توسط الهام| |



دیشب تولد خواهر شوهر جان بود و من به فکر افتادم که یه کمی ذوق زدش کنم

چون تقریبا هرشب از کیکای من خورده بود با خودم گفتم که دیگه سردیش میشه و براش خوب نیست!

D;   خلاصه تصمیم گرفتم فدا کاری کنم و تارت میوه براش درست کنم

البته اونشب خواهر شوهر از تارت خیلی خوشش اومد و به قول اصفهانیا  کفو غیلیظ کرد! یعنی کف بر شد!



طرز تهیشو در ادامه مطلب بخونین


ادامه مطلب
نوشته شده در 11 Jun 2010ساعت 10:8 بعد از ظهر توسط الهام| |


طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 25 May 2010ساعت 9:33 قبل از ظهر توسط الهام| |



طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 17 May 2010ساعت 10:3 قبل از ظهر توسط الهام| |


طرز تهیه در ادامه مطلب


ادامه مطلب
نوشته شده در 17 May 2010ساعت 9:47 قبل از ظهر توسط الهام| |



امروز که مهمون داریم و آقای شوهر آمادس بره بیرون و 100 کیلو میوه بخره!!!

و من می گم STOP!!!!!!

باید حساب همه ی میوه ها ی تو یخچالو برسم!

و به این فکر میافتم که چرا میوه ها رو کوکتل نکنم ؟؟؟

اینجوری دیگه معلوم نمیشه میوه ماله امروزه یا 1 هفته پیش!

طرز تهیه در ادامه مطلب
ادامه مطلب
نوشته شده در 6 May 2010ساعت 12:41 بعد از ظهر توسط الهام| |

Design By : Night Melody